2008-09-13

Om Google Chrome

Nu har jag använt Google Chrome i ca en vecka sedan den släpptes och jag måste säga att jag är imponerad.Visserligen saknas många möjligheter för plugins (som i till exempel Firefox), men som alltid har Google lyckats få fram en ren miljö som fungerar mycket bra.

Jag använder numera Chrome som standard hemma. Jag använder normalt sett inte webbläsarens egna bokmärken utan lagrar allt i Google Bookmarks, för att kunna komma åt dessa var än jag är, men i Chrome har jag hittat ett smidigt sätt att använda bokmärkena som genvägar till alla de saker som jag använder dagligen.

Klickar jag på "Bookmark this page" så skapas ett bokmärke i mina Google Bookmarks som jag kommer åt som en annan genväg. 

Är du intresserad av alla de andra applikationerna som jag använder mig av ska du hålla koll på denna blogg. Det kommer mer om alla dessa och hur jag använder dem.

Lite nördigt kanske, men det fungerar för mig...


No comments: